Over ons

Onafhankelijke informatie over investeren en beleggen

Leren Investeren is een initiatief van verschillende Nederlandse financiële specialisten. Samen hebben we als doel om op een heldere, onafhankelijke wijze een brede doelgroep te informeren over de diverse mogelijkheden op financieel gebied. We nemen je mee in de wereld van investeren en beleggen. Onze specialisten vertellen je alle ins en outs. Op onze website vind je uitgebreide artikelen over investeren in edelmetalen, aandelen, ETFs, vastgoed, cryptocurrency en meer. Tevens houden we een overzicht bij van beleggingsplatforms en financiële producten en diensten.

 

Overzicht in de financiële wereld

Vandaag de dag zijn er meer mogelijkheden voor investeren en beleggen dan ooit tevoren. Het internet heeft investeren en beleggen zeer toegankelijk gemaakt. Met één druk op de knop kun je investeren in allerlei financiële producten. Je kunt online eenvoudig beleggen in welk land of welk financieel instrument dan ook. Door de uiteenlopende mogelijkheden en kansen kan het echter lastig zijn om een overzichtelijk beeld te hebben van wat de beste opties zijn. Met Leren Investeren streven wij ernaar om je te informeren over de diverse investeringsmogelijkheden. We vertellen je alles wat je moet weten om verstandig te investeren beleggen en zo hoog mogelijke rendementen te behalen.

 

Onze belofte aan jou

We garanderen je dat de informatie op onze website altijd 100% onafhankelijk is. Het redactionele werk en de content monetization worden door twee verschillende teams verzorgd. Hierdoor is er voor ons redactieteam geen incentive van welke aard dan ook om bepaalde ideeën, bedrijven of producten te promoten. Ben je benieuwd hoe deze website in de lucht kan blijven? Lees snel verder.

 

Hoe we geld verdienen

Onze redactie publiceert ten allen tijde feitelijk correcte en volledig onafhankelijke informatie. Het monetization team zorgt ervoor dat we inkomsten genereren zodat de website kan blijven bestaan en we mensen kunnen blijven informeren over investeren en beleggen. We zijn transparant over de manier waarop we geld verdienen. Zo ontvangen we bijvoorbeeld een commissie als je bij enkele bedrijven in dit overzicht een account aanmaakt.
Niet alleen brengt dit voor jou geen enkele nadelen of extra kosten met zich mee, maar vaak is zelfs het tegenovergestelde waar: je ontvangt in sommige gevallen extra voordeeltjes zoals bijvoorbeeld een bonus bij het aanmelden.

 

Heb je vragen over onze website? Via deze pagina kun je contact met ons opnemen. Let op: wij mogen in geen enkel geval beleggingsadvies geven.

Wil je meer leren over investeren?

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief.