GoldRepublic

Bezoek website: https://www.goldrepublic.nl/

 

Website bezoeken

 

Investeren in fysieke edelmetalen kent relatief weinig risico’s en het is historisch bewezen dat edelmetalen tijdens een inflatieperiode in waarde stijgen. Benieuwd waaar je veilig, eenvoudig en betaalbaar jouw edelmetalen kunt kopen? Wellicht is GoldRepublic een goede keuze voor jou.

GoldRepublic is opgericht in 2010 en is gevestigd in Amsterdam. Dit Nederlandse bedrijf bedient duizenden beleggers over de hele wereld. GoldRepublic maakt het erg eenvoudig om te beleggen in edelmetalen zoals goud en zilver. Via de gebruiksvriendelijke website en mobiele app van GoldRepbulic kun je eenvoudig edelmetalen kopen, verkopen en laten opslaan.

GoldRepublic biedt de mogelijkheid tot het maken van een spaarplan. Geef aan hoeveel maandelijks van jouw bankrekening afgeschreven mag worden voor het kopen van jouw geselecteerde edelmetaal. Je bespaart tijd en bent slechts een klein percentage aan transactiekosten kwijt. De precieze kosten zijn afhankelijk van het geselecteerde edelmetaal en je gekozen opslagoptie.

GoldRepublic heeft verzekerde kluizen in Nederland, Duitsland en Zwitserland. Naast het laten opslaan in één van de kluizen van GoldRepublic is het mogelijk om jouw edelmetaal thuis te laten leveren. Een actuele tarievenlijkst vindt je op de website van GoldRepublic.

GoldRepublic staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en voldoet dus aan strenge eisen. Zo is de veiligheid voor jou als belegger gegarandeerd.

 

Waarom kiezen voor GoldRepublic – de belangrijkste voordelen op een rijtje:

  24/7 klantenservice
  Bespaar transactiekosten met het spaarplan
  Laat jouw edelmetalen eenvoudig opslaan in de kluizen van GoldRepublic
  Terugkoopgarantie
  Beleg eenvoudig in edelmetalen via de gebruiksvriendelijke app en website van GoldRepublic
  Jouw bezittingen zijn verzekerd
  Jij bent de juridische eigenaar van jouw edelmetalen

 

Website bezoeken

Wil je meer leren over investeren?

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief.