EstateGuru

Bezoek website: https://estateguru.co/

 

Website bezoeken

 

Wil je graag beleggen in vastgoed, maar weet je niet goed hoe je hiermee moet starten? Wellicht is EstateGuru een goede optie voor jou. Via het gebruiksvriendelijke en zeer toegankelijke platform van EstateGuru kun je eenvoudig investeren in Europese vastgoedprojecten. Zo ontvang je een maandelijks hoog rendement, waarbij het vastgoed als onderpand dient.

EstateGuru is opgericht in 2013 in Tallinn, Estland. Dankzij de 49.000 investeerders, hebben zij meer dan 2679 leningen uitgegeven met een totale waarde van EUR 423 miljoen. De beleggers komen uit 59 verschillende landen en de leningen zijn veelal uitgegeven in Estland, Letland, Litouwen, Spanje, Duitsland, Zweden en Finland. Binnenkort zal EstateGuru ook lenen aan projectbeheerders van Ierland en Portugal.

EstateGuru is een crowdfunding platform voor beleggers die willen investeren in vastgoed. Al vanaf 50 euro kun je investeren in relatief veilige vastgoedbeleggingen. Zo kun je een gemiddeld rendement van 11% per jaar verdienen. De service- en administratiekosten zijn erg laag. Tevens biedt EstateGuru optionele extra diensten aan, waar aparte kosten voor worden gerekend. Een overzicht van de kosten en de mogelijkheden vind je via de website van EstateGuru.

Ben je ouder dan 18 jaar en heb je een Europese bankrekening dan kun je je nu aanmelden op hun gebruiksvriendelijke platform. Je kan je aanmelden als particuliere investeerder of als bedrijf. Alle verstrekte leningen van EstateGuru zijn gewaarborgd door onroerend goed. Dat wil zeggen dat jouw geld veilig is, want het vastgoed dienst als onderpand. Wanneer de lener niet meer terug kan betalen, wordt het onderpand verkocht en het geld wordt alsnog uitbetaald aan de investeerders. Het risico dat jouw geld verloren gaat is relatief klein.

 

Waarom kiezen voor EstateGuru – de belangrijkste voordelen op een rijtje:

  EstateGuru is transparant: EstateGuru is geregistreerd bij de Bank of Lithuania. Jaarlijks komt er ook een externe accountant langs bij EstateGuru om het bedrijf financieel door te lichten.
  Uitmuntende klantenservice: Je krijgt binnen 24 uur antwoord op al jouw vragen. Ook heeft EstateGuru fysieke kantoren in 5 verschillende landen waar je langs kunt gaan.
  Voldoende nieuwe investeringskansen: Er worden wekelijks minimaal twee nieuwe investeringsprojecten aangeboden op het platform.
  Bespaar tijd en mis nooit een investeringskans met de auto-invest functie: Deze functie houdt in dat je vooraf aangeeft in welke type investering jij wilt investeren. En zodra er een nieuwe investeringskans wordt aangeboden, die aansluit bij de door jou vooraf ingestelde voorkeuren wordt er automatisch voor je geïnvesteerd.
  Beleg eenvoudig en snel via de gebruiksvriendelijke website van EstateGuru
  Het vastgoed dient als onderpand, waardoor beleggingen via EstateGuru relatief veilig zijn
  Lage basiskosten en lage instapdrempel

 

Website bezoeken

Wil je meer leren over investeren?

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief.