DEGIRO

Bezoek website: https://www.degiro.nl/

 

Website bezoeken

 

DEGIRO is een zeer bekende online broker in Nederland. Met ruim 1,25 miljoen klanten is DEGIRO één van de grotere online brokers. Ben jij ook op zoek naar een goedkoop en eenvoudig te gebruiken beleggingsplatform? Dan is DEGIRO misschien wat voor jou.

DEGIRO is opgericht in 2008 en groeit al jaren erg hard. Door te beleggen bij DEGIRO krijg je toegang tot meer dan vijftig beurzen, welke verspreid zijn over dertig landen. Sinds eind 2020 zijn ze opgenomen in de SDAX. Hierdoor behoort DEGIRO tot de top 160 grote beursgenoteerde bedrijven in Duitsland.

Is jouw vermogen veilig bij DEGIRO? Jazeker, DEGIRO maakt gebruik van vermogensscheiding. Dat houdt in dat jouw beleggingen apart worden gehouden bij een bewaarbedrijf. Mocht er dus wat gebeuren met DEGIRO, dan wordt jouw vermogen niet gerekend tot de failliete boedel.

Bij DEGIRO kan je beleggen in aandelen, obligaties en ook meer complexe financiële producten als opties, futures, hefboomproducten en ETF’s behoren tot de mogelijkheden. Mocht je nog niet goed weten op welke manier en in welke financiële producten je het beste kunt beleggen, dan kun je gebruik maken van het DEGIRO kenniscentrum op de website. Er zijn videolessen voor beginners en experts. Je kan hier alle ins en outs van beleggen leren.

De missie van DEGIRO is om zowel kleine als grote beleggers de mogelijkheid te bieden om op een betaalbare en gebruiksvriendelijke manier rendement te behalen op de financiële markten. DEGIRO staat dan ook bekend om haar lage kosten. Het openen van een rekening bij DEGIRO is gratis en de transactiekosten voor het handelen in financiële effecten zijn erg laag. De transactiekosten zijn verschillend per beurs en per product. DEGIRO is erg transparant over de kosten. Op de website van DEGIRO kun je meer lezen over de tarieven.

 

Waarom kiezen voor DEGIRO – de belangrijkste voordelen op een rijtje:

  De kosten zijn laag
  Erg goede, Nederlandstalige klantenservice
  Gebruiksvriendelijk platform
  Instructievideo’s in het kenniscentrum
  Beleg waar je maar wilt via de DEGIRO-app
  Jouw beleggingen zijn veilig bij een bewaarbedrijf

 

Website bezoeken

Wil je meer leren over investeren?

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief.