Bitvavo

Bezoek website: https://bitvavo.com/nl
 

Website bezoeken

 

Ben jij op zoek naar een manier om veilig en eenvoudig digitale valuta te verhandelen? Wellicht is Bitvavo een geschikt cryptocurrency handelsplatform voor jou.

Bitvavo is een Nederlands bedrijf wat in 2018 is opgericht. Deze cryptocurrency exchange is de grootste cryptocurrency exchange in Nederland. Je kan hier Bitcoin en circa 150 andere cryptocurrencies kopen tegen lage kosten. Ook in andere Europese landen timmert Bitvavo hard aan de weg en zijn ze bezig om marktleider te worden.

Bitvavo staat bekend om hun gebruiksvriendelijke en eenvoudige platform, waar je erg eenvoudig digitale valuta kunt kopen of verkopen. Mocht je wat meer ervaring hebben met het verhandelen van digitale valuta, dan kun je via Bitvavo.com ook een geavanceerdere versie gebruiken. Via deze geavanceerdere versie is het mogelijk om bijvoorbeeld uitgebreidere grafieken te bekijken of geavanceerdere ordertypes in te zetten.

Bitvavo heeft als missie om de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland te worden. Om deze reden hebben ze lage tarieven voor zowel het kopen als verkopen van digitale valuta. De Bitvavo transactiekosten liggen gemiddeld tussen de 0 en de 0,25% Een ander voordeel van Bitvavo is dat ze de mogelijkheid bieden om eenvoudig je digitale valuta te “staken”, waarmee je eventuele handelskosten weer snel hebt terugverdiend.

Vergeleken met andere handelplatforms is Bitvavo een relatief veilige en betrouwbare exchange. Als je meer wilt weten over de betrouwbaarheid van Bitvavo, lees dan zeker even ons blogbericht “Is Bitvavo betrouwbaar?”, waar we dieper ingaan op de voor- en nadelen van Bitvavo en de redenen waarom Bitvavo één van de veiligste handelsplatforms is.

 

Waarom kiezen voor Bitvavo – de belangrijkste voordelen op een rijtje:

  Bitvavo heeft lage transactiekosten
  Bitvavo heeft een erg gebruiksvriendelijk en veilig handelsplatform
  Bitvavo heeft een uitgebreid en zeer compleet aanbod aan digitale valuta
  Bitvavo is een Nederlands bedrijf en biedt Nederlandse support

 

Website bezoeken

Wil je meer leren over investeren?

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief.